کسب مقام برتر در دوره آموزشی توانمندسازی سرآشپزان توسط سرآشپز دانشگاه فرهنگیان استان ایلام
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان ایلام، در دوره آموزشی توانمندسازی سرآشپزان دانشگاه فرهنگیان کشور که در استان اصفهان برگزار گردید، احمد صفری سرآشپز دانشگاه فرهنگیان ایلام در جشنواره غذا در بین تمامی شرکت کنندگان موفق به کسب مقام اول گردید. دانشگاه فرهنگیان ایلام این موفقیت را خدمت ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق روزافزون برای ایشان، کارکنان، اساتید و دانشجومعلمان طلب می نماید.