برگزاری پنجمین جلسه کمیته استانی تغذیه در دانشگاه فرهنگیان استان ایلام
به گزارش روابط عمومی مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان ایلام، پنجمین جلسه کمیته استانی تغذیه روز یکشنبه مورخ 1401/07/10 در محل سالن جلسات مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان برگزار گردید، در این جلسه پس از تلاوت آیات نورانی وحی، جناب آقای دکتر پیری، ضمن قدردانی از حضور همکاران و دبیران شورای صنفی در جلسه، بر اهمیت رعایت بهداشت در تهیه و توزیع مواد غذایی، رعایت نکات تغذیه ای در تهیه و پخت مواد غذایی و راه اندازی برنامه غذایی دو منویی در دانشگاه فرهنگیان استان تأکید نمود. در ادامه هر یک از اعضاء راجع به جوانب مختلف برنامه غذایی دو منویی (لیست برنامه غذایی، چینش آن ها در طول هفته، جلسات توجیهی برای دانشجو معلمان و...) بحث و گفتگو نمودند، در انتها لیست برنامه غذایی دو منویی جهت اجرا تصویب گردید.