جلسه شورای صنفی پردیس ها با موضوع کیفیت مواد غذایی و شیوه طبخ غذا
در روز دوشنبه مورخ 97/8/28در محل مدیریت امور پردیس های استان جلسه ای با حضور مسئولین و اعضای شورای صنفی پردیس امام جعفرصادق(ع) و پردیس شهید مدرس تشکیل گردید. ابتدا اعضای شورای صنفی هر دو پردیس نظرات، انتقادات و پیشنهادات خو را راجع به کیفیت مواد غذایی تهیه شده، شیوه های طبخ و ساعات توزیع غذا بیان نمودند. سپس جناب آقای دکتر شیری سرپرست محترم امور پردیس های استان با تاکید بر تقویت ارتباط شورای صنفی، برگزاری جلسات در صورت احصاء نیاز از سوی شورای صنفی پردیس ها نکاتی چند در خصوص اهمیت توجه به کیفیت غذای دانشگاه بیان فرمودند. بنا بر تصمیم اعضای حاضر در جلسه نتایج حاصل از پیگیری مصوبات و بررسی بسیاری از مسائل موجود در پردیس ها به جلسه آتی موکول گردید.